Όροι Επιστροφών

Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ δέχεται επιστροφές προϊόντων σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις: 


Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και μόνο με την συνοδεία του σχετικού παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο) και μόνο κατόπιν συνεννόησής μας ,είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε με αποστολή ΕΛΤΑ courier.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε. Σε   περίπτωση που ανοιχθεί η συσκευασία τους/έχουν χρησιμοποιηθεί/σπάσει/λερωθεί/μεταχειριστεί με οποιονδήποτε τρόπο κτλ, δεν θα γίνονται δεκτά.

Σε περίπτωση λάθους σε παραγγελία προϊόντων όπου ευθύνεται ο πελάτης λόγω λανθασμένης αναφοράς μάρκας, μοντέλου, κωδικού, μεγέθους, κτλ.) και επιθυμεί την επιστροφή τους θα γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη. Για να αποφευχθεί λοιπόν αυτό, στην περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι σίγουρος για την σωστή επιλογή ανταλλακτικού για την συσκευή του, μπορεί πάντα να επικοινωνεί μαζί μας, έτσι ώστε να τον βοηθήσουμε να επιλέξει το σωστό προϊόν.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας μας για αποστολή λάθος προϊόντος , αντικαθιστούμε το προϊόν με το σωστό, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής ή επιστρέφουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος.

Για παραγγελίες που κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας πραγματοποιήθηκαν ειδικά για τον πελάτη, επιστροφές προϊόντων και χρημάτων/προκαταβολών δεν θα γίνονται δεκτές.

Στην περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης επιστρέφει το προϊόν με τον ίδιο τρόπο που το παρέλαβε, κατόπιν συνεννόησής μας και μόνο,με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν την εταιρεία μάς. Στη συνέχεια ελέγχουμε το προϊόν και εφόσον κριθεί ως ελαττωματικό το αντικαθιστούμε ή επιστρέφουμε  στον πελάτη την αξία του.

Οι επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εφόσον ο πελάτης μας ενημερώσει με email στο info@mikrosyskeves.gr ή και τηλεφωνικά στο 2310 234111 πριν από την επιστροφή. Σε περίπτωση μη ενημέρωσης και συνεννόησης με την εταιρεία μας, οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο πελάτης φέρει ευθύνη για την σωστή σευσκευασία και κατάσταση του προϊόντος που επιθυμεί να επιστρέψει ώστε να μην υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του μέχρι να φθάσει στην εταιρεία μας.

Οι επιστροφές που θα δεχόμαστε ,είναι μόνο αυτές που θα πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις μας. Επιστρφές εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές και θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση μεταφορικών που θα βαραίνουν τον ίδιο.


Η διεύθυνση επιστροφών είναι:

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Βασιλέως Ηρακλείου 30 (εντός στοάς)

Θεσσαλονίκη

ΤΚ54624

Τηλέφωνο: 2310 234111

Email: info@mikrosyskeves.gr