Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία

Η εταιρεία Χατζηαντωνίου Κωνστ. Δήμητρα- Αφροδίτη ,επίσημο service Fissler ,βρίσκεται κοντά σας, από το 1985, προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα των μικροσυσκευών, με συνέπεια, εντιμότητα και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία. Ο Χατζηαντωνίου Κωνσταντίνος, ειδικεύθηκε στη Γαλλία, στην έδρα της Moulinex, και υπήρξε υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος του Service SEB-MOULINEX, από το 1979 έως το 1985 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καρόλου Ντηλ. Το 1985, ανέλαβε το Επίσημο Service της SEB, MOULINEX, TEFAL, KRUPS, ROWENTA, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη και την εξουσιοδότηση μεγάλων εταιρειών όπως: Fissler, Duromatic, Pyramis, Izzy, IQ, Fest, Sitram, Ronic, Black and Decker, Samurai κ.ά.

Στο κατάστημα ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, που λειτουργεί στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 30, εντός στοάς, 3ο κατάστημα δεξιά, θα βρείτε ακόμη επιλεγμένες μικροσυσκευές. Είμαστε στη διάθεσή σας.


Υπηρεσίες - Προϊόντα

Στο κατάστημα ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά παντός τύπου για όλες τις μικροσυσκευές σας. Λάστιχα, χειρολαβές, βαλβίδες και όλα τα αναλώσιμα για όλες τις χύτρες. Σακούλες, σπιράλ, μοτέρ και πέλματα για όλες τις σκούπες. Κανάτες για καφετιέρες, για μπλέντερ. Γρανάζια και αυγοδάρτες για μίξερ. Μπωλ και μαχαιράκια για multi. Αντιστάσεις σιδήρου, τοστιέρας, ηλεκτρικής θερμάστρας. Μοτέρ για σεσουάρ, για multi, για μπλέντερ και τεράστια ποικιλία, πολλών ακόμη ανταλλακτικών: Fissler ,Duromatic, Izzy, Seb, Moulinex, Tefal, Krups, Pyramis, IQ, Fest, Braun, Rowenta, Philips, Delonghi, Sitram, Ronic, Lagostina, Stirella, Black and Decker, Kenwood, DeLonghi, Miele, Aeg, Siemens, Bosch, Brita. Όλες οι χαλασμένες μικροσυσκευές σας, όπως χύτρες ταχύτητας, σίδερα, συστήματα σιδερώματος, σκούπες, καφετιέρες, τοστιέρες, μίξερ, multi, κουζινομηχανές, πιστολάκια, κατσαρόλες, που παρουσιάζουν πρόβλημα, θα επιδιορθωθούν και θα συντηρηθούν άψογα και υπεύθυνα, με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη. Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο και το αίσθημα ευθύνης εγγυώνται ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Στο κατάστημα  ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 30, εντός στοάς, μόνο στο 3ο κατάστημα δεξιά, θα βρείτε την ενδεδειγμένη λύση.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να καλέσετε στο 2310 234111.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 30 (ΣΤΟΑ,ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΞΙΑ)
T.K. 54624
ΤΗΛ/FAX: 2310 234 111
ΑΦΜ 160591933
ΔΟΥ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ,ΣΑΒΒΑΤΟ : 09:00-16:00
ΤΡΙΤΗ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  : 09:00-20:30